Connecta’t a la primera edició del Fòrum d’Inversió TIC Turisme el dijous 10 de juny.

El sector turístic està immers en un moment de canvi vinculat a la pandèmia de la COVID-19. Les startups del sector traveltech jugaran un paper molt important en la recuperació del sector i seran un element dinamitzador i un estímul pel sector turístic català. Una indústria que durant els darrers anys ha experimentat una creixent digitalització dels seus serveis. De fet, tecnologies com el big data, la intel·ligència artificial o internet de les coses tindran cada vegada més presència entre les empreses.

Per aquest motiu, la Direcció General de Turisme i ACCIÓ impulsen, a través de la iniciativa Clúster TIC Turisme, el primer Fòrum d’Inversió TIC Turisme. 

Participa i coneix les startups seleccionades. Tindran 3 minuts per presentar-se i respondre els dubtes d’un panell d’inversors de primer nivell. Podràs veure el seu pitch i votar la teva preferida a través de la plataforma virtual del Fòrum.

La plataforma virtual també et permetrà concertar trobades amb la resta d’assistents. 

També comptarem amb la participació de Cristina Moyano, Corporate Strategy d’Amadeus Ventures, que ens compartirà la seva visió sobre el present i el futur de la inversió en travel tech.

Apunta-t’hi ara i treu el màxim profit del Fòrum d’Inversió TIC Turisme!

Més informació aquí.