Els Digital Days 2021 són tres jornades consecutives de formació, reflexió i estratègia compartida entre totes les organitzacions que, d’una manera o altra, operen en el sector digital.

Professionals amb una contrastada experiència compartiran la seva visió sobre com afrontar els reptes que la societat i el sector té just al davant.

Aquesta edició, 100% virtual, també donarà un retorn immediat a la societat. Per això a cada sessió es compta amb un patrocinador social, una entitat sense ànim de lucre vinculada a l’àmbit tecnològic per la que l’esdeveniment serà un altaveu per donar-li el màxim de suport possible.

L’objectiu de les jornades és reflexionar sobre l’actualitat i el futur del mercat, així com detectar reptes i oportunitats de negoci en l’àmbit d’actuació de les organitzacions que operen en el sector digital.

És el moment per conèixer les tendències actuals del sector i els projectes més innovadors. També analitzem quins models de negoci van a l’alça i com es poden adaptar a la nostra realitat.

Participa en aquesta cita imprescindible per estar al dia i per anticipar-nos al futur!

Més informació aquí.